Gustav Anker Sørensen

Partner

Gustavs primære fokus er Transformation igennem Praktisk Strategisk Ledelse

Gustav kombinerer en dyb forretningsforståelse og har mere end 30 års erfaring i sit arbejde med, at engagere mennesker i formulering og realisering af strategier og ambitioner. Gustav har drevet, faciliteret, eksekveret, og som mentor været involveret i flere væsentlige og succesfulde transformationer. Drejet en traditionel økonomifunktion ind i ”big data” verdenen, med dertil hørende processer og IT systemer. Transformeret en intern ingeniørfunktion til en international forretning med global tilstedeværelse. Transformeret en 24/7 kraftværks virksomhed til en markedsorienteret stop start organisation klart til den nye grønne virkelighed. Transformeret en traditionel IT organisation til en kunde og forretningsorienteret IT konsulent organisation. Transformeret en lokal Pharma produktionsenhed til en global leverandør. ”At tænke strategisk og ”lege” for at forblive årvågen og bevare tilpasningsevnen giver Gustavs kunder en platform, ud fra hvilken de kan skabe nye muligheder for udvikling vedvarende succes. Det er imponerende, hvor meget du kan lære om fremtiden, hvis du virkelig leger med den siger Gustav.

Praktisk Strategisk Ledelse

Gustav har udviklet en ledelsesmodel "Praktisk Strategisk Ledelse". Modellen har samlet Gustavs erfaringer, ideer, metoder, koncepter og overbevisninger i en samlet ramme. Modellen bygger på rigtig mange forskellige bidrag, den kan godt kaldes eklektisk. Modellen bringer Fokus, Handlekraft, Effektivit og Trivsel til de organisationer der bruger den. (Læs mere her)

The Proof

Gustav har været involveret i hundrede af udviklingsprojekter. Han har stor indsigt i den farmaceutiske sektor, Engineering og Finans industrien, og har leveret en række markante resultater, der har ændret retningen for hans kunder. Han har ligeledes udviklet en række IT strategier der har accelereret og støttet kundes forretning og strategi.

Sådan arbejder Gustav

Gustav følger de samme grundlægende principper når han arbejder med strategi og eksekvering, principper der har vist sig robuste på tværs af industrier og funktionelle områder. Hvis en organisation eller en person virkelig ønsker at forstå det “system” de lever I, så bringer Gustav dem ind I en lærende tilstand, en tilstand, hvor de er villige til at udfordre nogle af deres grundlæggende antagelser og deres forretning og måske dem selv, i den sammenhæng bringes leg ofte i spil, leg er en essentiel del af hans arbejdsmetode. I arbejdet med at transformere strategier og ambitioner til handlinger og resultater bruger Gustav en række velgennemprøvede metoder og værktøjer, der er med til at sikre at forandringerne implementeres i forretningsprocesserne. Hårdt tilkæmpet erfaring: “Hvis du ikke involverer menneskerne i organisationen og dermed bringer værdifuld viden og kunnen i spil, hvis du ikke vover at tage den robuste dialog og vedvarende søger at komme ind til et problems kerne, så har du brug for rigtig meget held.”

Kort CV

I dag, Partner i Trivium. Før Trivium var Gustav Direktør i Gartner Consulting, en enhed i Gartner INC den førende konsulent og research virksomhed i IT-industrien. Før Gartner, var Gustav leder af change management og IT strategi i Unibank(Nordea). Han har 10 års erfaring fra Finans og økonomistyring, hvor han har arbejdet med finansiel planlægning, økonomistyring, internt- og eksternt -regnskab, og risikostyring. Gustav er Cand. Polit. fra Københavns Universitet, suppleret med en række management udviklings programmer.

Kontakt Gustav at: gas@trivium.dk / mobil: +45 2961 3454