Projekt Coaching

Målet med Projekt Coaching er at hjælpe, projektlederen, projektledelsen eller andre betydende interessenter, med at få succes med deres projekt. 

Sidder du med et ansvar i et projekt med udfordringer, så er projekt coaching en robust og fleksibel måde at få hjælp på.

Jeg har hjulpet mange projekter til success, måden har varieret meget. I nogle tilfælde har jeg 1:1 dialog med projektlederen eller sponsoren, men er der ud over ikke synlig i projektet. I andre tilfælde går jeg aktivt ind i projektet, for at få det igennem en udfordrende periode, det kan være i form af workshops, møder, interviews eller aktiv involvering der passer til situationen.

Behovene er typisk meget forskellige, en projektleder for et fabriksprojekt i Sydamerika, har andre behov end projektlederen for et IT-Implementerings projekt i en international virksomhed. Fælles for dem er dog at den ledelsesmæssige basis skal være på plads. Min referenceramme i forhold til den ledelsesmæssige basis er Praktisk strategisk Ledelse. Den supplerer jeg med de særlige karekteristika der er ved projekter, samt den helt konkrete virkelighed i form af virksomhed, projektemne og særlige vilkår.

Jeg har prøvet meget også det svære, måske kan jeg hjælpe dig, måske ikke, du er altid velkommen til uformel fortrolig dialog.

Du kan kontakte mig Gustav Anker Sørensen på mobil: +45 29 61 34 54 eller mail: gas@trivium.dk, eller du kan bruge kontaktformularen så kontakter jeg dig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  

Se Gustav´s Projekt CV  her