Praktisk Strategisk Ledelse

Praktisk Strategisk Ledelse er en ledelsesfilosofi, jeg har udviklet igennem mine snart 40 år som medarbejder, leder, konsulent og mentor/ coach.

 

Et kendetegn ved mange af de indsatser jeg har været involveret i er at de har været præget af "dynamisk kompleksitet". Jeg har over årene udviklet processer og metoder (Praktisk strategisk Ledelse) til at forstå og arbejde med dynamisk kompleksitet. At hjælpe mine kunder med at få succes i systemer der er præget af dynamisk kompleksitet anser jeg for min kerne kompetence.   

 

Ledelse og strategi skal i min verden altid være praktisk, og skal forholde sig til den konkrete virkelighed organisationen befinder sig i. Min tilgang er således altid praktisk og situationsbestemt. 

Jeg er inspireret af de organisationer jeg har arbejdet i og med, mange af dem har success. Der er nogle træk der går igen på tværs af funktioner og brancher i succesfulde organisationer, disse træk har jeg prøvet at bygge ind i Praktisk Strategisk Ledelse.

Jeg har inddrager løbende nye ideer i Praktisk Strategisk Ledelse, ideer fra management litteraturen, fra mine projekter, og fra mine løbende dialog med høj og lav.

 

 

Praktisk Strategisk Ledelses filosofien har til formål at hjælpe organisationer med at udvikle 4 afgørende egenskaber:

 

Praktisk Strategisk Ledelse

      

 

     

     Fokus

 

     Handlekraft 

 

     Effektivitet 

 

     Engagement

 

 

 

Fokus skal komme fra det strategiske arbejde, hvor evnen til at se og skabe velgennemtænkte strategiske muligheder, og vælge retning og fastholde den, er afgørende.

Handlekraft komme fra en struktur, hvor organisationen er sat op til hele tiden at kunne og turde handle og naturligt søger samarbejde. Samtidig er der tydelig mening.

Effektivitet skabes igennem effektive processer, der er inde i en konstant udviklingsproces. Procestænkning er bedste ven med stærke sorte tal på bundlinien. 

Engagement er nøglen til at understøtte de 3 andre egenskaber, mennesker der er engagerede og trives leverer deres bedste. Stress og ulykker skal være ikke eksisterende.  

 

Praktisk Strategisk Ledelse kan bringes i spil på mange måder, igennem udviklingsprogrammer, workshops, uddannelsesprogrammer, foredrag, eller 1:1 mentoringsforløb. Jeg har en praktisk tilgang til det.

 

Har Praktisk Strategisk Ledelse din interesse er du altid velkommen til at kontakt mig.

Gustav Anker Sørensen mobil +45 29 61 34 54

E-mail: gas@trivium.dk 

 

Vil du gerne have jeg kontakter dig så udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

 

Venlig Hilsen 

Gustav

Link til min Trivium Profil 

xxx