Strategisk Udvikling med Trivium

Står du i en situation hvor du skal udvikle din organisation strategisk så kan Trivium hjælpe dig. 

Vi arbejder typisk med organisationer, der har en overordnet strategi, de skal have omsat til virkelighed. Mange strategier er formuleret i meget overordnede termer, eller er kun nogle talmæssige målsætninger, Det efterlader typisk Divisioner, funktionsområder eller ligende i et vakuum, her træder Trivium typisk til og hjælper en ledelse og dens medarbejdere til at få fortolket strategien og finde en vej frem. Vi anvender typisk "Praktisk Strategisk Ledelse" som vores reference ramme, når vi sammen med vores kunder går ind i et Strategisk Udviklings forløb. 

Vi er kendt for at skabe engagement og konsensus i en organisation, så den hurtigt kan komme igang med at handle og skabe de første successer. 

Vores forløb er meget forskellige nogle er koncenteret om få workshops og efterfølgende ledelses refleksioner, andre kan forløbe over flere år, hvor vi i sammen med vores kunder skaber nye successer på ryggen af tidligere successer. Det er meget afhængigt af de givne omstændigheder. Vi designer hvert forløb, så det passer til den enkelte kundes behov og omstændigheder.

I vores programmer arbejder vi med en meget dyb kunde involvering, og er gode til at sætte vores kunders viden og kompetencer i spil. 

Vi kommer sålede ikke med branche specifik ekspert viden, den har vores kunder, vi iscenesætter en proces, der skaber engagement, handling og success. 

 

 

 

Strategisk Udvikling overblik

Sidder du med specifikke udfordringer har vi samlet en liste der måske kan hjælpe dig.