TEAM Workshops

Brug teamets dynamik som katalysator for udvikling. Alle teams er unikke. Unikke fordi teamet er lige nøjagtig så stærkt, så kreativt og så dynamisk som de mennesker, der er i det - og de relationer, der eksisterer imellem de forskellige teammedlemmer. Mange teams er velfungerende og har en naturlig videndeling, omsorg, sparring og hjælpsomhed indbygget. Det gør dem til produktive og kreative teams og dermed til attraktive teams at være i. Attraktionsværdien er med til at højne teamets selvforståelse som et godt og værdsat team, hvilket dermed bliver selvforstærkende. 
 
Den dynamik, kan genskabes i teams, der har mistet den - og initialiseres i teams, der starter op.
Helt grundlæggende vil en teamworkshop generere dynamik, optimisme, tro på fremtiden og tillid til teamet, teamets kompetencer og vilje til at nå det samme mål. Det giver teamet mulighed for at se nye perspektiver for udvikling, samarbejde, dialog og problemløsning. Afhængig af teamets historik og nuværende situation vil det være forskelligt, hvilken form for workshop, der vil være meningsfuld for teammedlemmerne at bruge energi og tid på at deltage i. Trivium skræddersyer altid en workshop til det enkelte team med udgangspunkt i teamets styrker, udfordringer og ledelsens ønske om forandring.
 
Ofte solgte workshops:
  • Kick-off workshops for projektteams og nye teams med fokus på spilleregler, mål, værdier og en opstartsplan.
  • Motivations-workshops for teams, der er på rette vej, men har brug for ny energi
  • Samarbejde- og Kommunikationsworkshops for teams, hvis teamets resultater bærer præg af "hovsaløsninger"  eller der opleves interne gnidninger og forvekslinger i teamet.
  • Kreativitets-workshops for teams, der har brug for at tænke ud af den berømte boks.
Kontakt en Partner for yderligere information