Rekruttering

De rigtige medarbejdere er afgørende. Det ved alle. De fleste har også gjort sig dyre erfaringer med at ansætte den forkerte medarbejder, trods alle gode intentioner og forberedelser. En fejlrekruttering koster typisk mellem 500.000 kr. og 1 mio. kr. afhængig af jobkrav og –niveau.
 
Måske var det selve annoncen, der signalerede det forkerte, måske var det forventningsafstemningen internt, der ikke var 100 %, måske var det manglende refleksion over det reelle behov hos lederen/i teamet/i virksomheden.  
 
 
Trivium tilbyder to former for rekrutteringshjælp.
  1. Ansættelsesworkshops, hvor virksomheden og ansøgere får en dyb indsigt i hinandens værdier, ønsker og behov. En workshop, der giver mulighed for at se potentielle kandidater i samspil med hinanden og hvor virksomheden får tid til at komme et lag dybere end i almindelige ansættelsessamtaler.
  2. Analyser af potentielle medarbejderes personlighed, adfærdstype og intelligens. Det giver et styrket afsæt for en grundig ansættelsessamtale med mulighed for at afdække potentielle faldgruber i forhold til stillingsbetegnelsen og samarbejdet med nærmeste leder og team. Trivium er certificeret i at anvende følgende analyseredskaber: PTP, PTL, PTT samt DISC.
 
Fordelen for virksomheden er klar:
  • Eksterne ressourcer tilføres virksomheden
  • Større sikkerhed for, at rekrutteringen bliver det perfekte match
Kontakt Partner Henriette Færge Vinther for yderligere information